INSTAGRAM

CONTACT

contact@goslingcoffee.com
BRANDERIJ Verrijn Stuartweg 24B 1112 AX Diemen

SOCIAL

Gosling Coffee

Social enterprises for social distance

Ik blijf thuis box Gosling Coffee
Samen met drie andere sociale ondernemingen hebben wij de handen in een geslagen en de Ik Blijf Thuis Box samengesteld. Wij zijn alle vier leveranciers aan de horeca en bedrijfscatering, en covid-19 maakt onze ondernemingen bijzonder kwetsbaar en zonder klanten op dit moment. Winst is bij ons alle vier ondergeschikt aan het maken van impact op de plekken waar dit hard nodig is. Van de koffieboeren in Afrika, vrouwen in nood uit de Bijlmer tot de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 
 
Creatief als we zijn, zijn we dit initiatief gestart. 
 
De Ik Blijf Thuis Box
Deze is voor iedereen die thuis zit te werken, in quarantaine verblijft en voor alle Nederlanders die iets liefs voor de ander willen doen: de Ik Blijf Thuis Box. Met daarin:
 
– koeck zonder troep van de Koeckebackers; 
– (h)eerlijke koffie van Gosling Coffee; 
– losse kruidenthee van Senza Tea Co en 
– kloosterbier van Brouwerij Kleiburg.
 
Hiermee maak je niet alleen iemand anders (of jezelf) heel blij, je steunt ook deze vier sociale ondernemers. Zo kom jij de dagen door en kunnen wij verder met onze missie: impact maken op de plekken waar dit zo hard nodig is. Steun jij ons ook? 
 
Bestellen kan via deze link de box voor 35 euro (inclusief verzendkosten).
X