INSTAGRAM

CONTACT

contact@goslingcoffee.com
BRANDERIJ Verrijn Stuartweg 24B 1112 AX Diemen

SOCIAL

Gosling Coffee

5 jaar Gosling Coffee

Gosling Coffee coffee planting
Dit jaar bestaan we 5 jaar! Een jubileumjaar waarin we terugkijken wat we allemaal bereikt hebben, maar vooral ook vooruit kijken naar wat we nog meer kunnen bereiken!

In vijf jaar tijd kan een hoop gebeuren, Zo zijn we klein begonnen met het kopen van koffie uit één origine, toen Bonnie voor het eerst koffieboeren in Oeganda heeft ontmoet. Hier werd pijnlijk duidelijk dat als zij nu niet geholpen worden, het niet lang duurt totdat er geen koffie meer beschikbaar is van onafhankelijke koffieboeren.

Dit jaar hebben we koffie uit een vijfde origine aan ons assortiment kunnen toevoegen. Wij werken nu direct samen met boeren in Oeganda, Rwanda, Ethiopië, Peru en Colombia. En we hopen dat het daar niet bij blijft, dat wij voor nog veel meer boeren een verschil kunnen maken.

Drie jaar geleden hebben we een eigen koffiebranderij in Diemen geopend, die we liefkozend ons fabriekje noemen. Hierin staat nu ook drie jaar onze Loring Smart Roast te shinen, één van de superhelden – naast de koffieboeren – van Gosling Coffee. Met deze brander hebben we al vele kilo’s groene koffie om kunnen toveren tot gebrande koffiebonen voor heerlijke koppen koffie.

Om niet al te lang stil te staan bij het verleden richten we onze pijlen liever op de toekomst. Nog altijd willen wij zoveel mogelijk impact maken en koffieboeren blijven stimuleren bij het verbouwen van kwaliteitskoffie. Overal waar we komen en over onze missie vertellen, planten we zaadjes, het moet en kán anders in de koffie-industrie. Ons verhaal willen we graag uitbrengen naar een zo groot mogelijk publiek. Daarom zul je binnenkort in Amsterdam en omgeving zakjes van ons kunnen vinden, met hierin zaadjes om zelf te planten. Deze zijn te spotten op openbare plekken en laten we achter bij een aantal grote kantoorpanden.

Heb jij voor ons nog een tip voor een locatie of contact(persoon) die we echt niet over mogen slaan? Geef dan een reactie op deze mail zodat wij ook daar aan de slag gaan en help ons groeien! Als dank voor de tip sturen we je een zakje koffie op.

Laten we samen meer impact maken. Awesome coffee, happy farmers!

 

Gosling Coffee growing coffee

X