INSTAGRAM

CONTACT

contact@goslingcoffee.com
BRANDERIJ Verrijn Stuartweg 24B 1112 AX Diemen

SOCIAL

Gosling Coffee

Wij zijn altijd op zoek naar de meest duurzame manier van werken. Een vaak gehoorde en gelezen term: duurzaamheid. Na aanleiding van de Week van de Circulaire Economie leggen wij graag uit wat dit begrip voor ons betekent.

Duurzaamheid is voor ons een stabiele basis, goed voor mens en natuur. Maar ook: langdurige partnerships en toewijding. Hoe we dat precies nastreven, lees je hieronder.

Eerlijke prijs, rechtstreeks naar de boer

Wij betalen de boer een eerlijke prijs, zodat ze een leefbaar inkomen hebben en kunnen investeren in innovatie van de plantage.

Natuurlijke productie

We zorgen voor CO2-compensatie in origine door middel van herbebossing en stimuleren een biologische en circulaire productie.

Aanwezig zijn

We gaan het gesprek aan met de producten en andere partijen binnen de koffieketen. Wij staan voor gelijkwaardig met elkaar omgaan en het delen van kennis en kunde.

Loring Smart Roast

De koffiebrander waarmee wij werken, een Loring, is de meest duurzame op de markt. Een Loring hergebruikt tot 80% van zijn hitte.

Recycling

Hervulbare verpakkingen, dozen hergebruiken, papieren tape, voor ons de dagelijkse gang van zaken.

Eindgebruiker in de keten betrekken

Wij maken een verbinding tussen de boer en consument. We brengen ze met elkaar in contact en maken zo een sterke keten.

In 2016 zijn de Duurzame Ontwikkelingsdoelen opgesteld door de Verenigde Naties. Zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Via deze link kun je lezen welke doelen de kern vormen van onze activiteiten.

X