INSTAGRAM

CONTACT

contact@www.goslingcoffee.com
BRANDERIJ Verrijn Stuartweg 24B 1112 AX Diemen
HOOFDKANTOOR Eisingastraat 28H 1097 GV Amsterdam

SOCIAL

Image Alt

Koffiebonen op maat

Zoals het kiezen van de perfecte koffieboon en het branden van die boon niet standaard is, zo is een koffie-oplossing ook geen standaard product. Toch proberen wij het zo makkelijk mogelijk te maken voor onze afnemers. We onderkennen drie categorieën oplossingen, te weten, koffie levering vanuit onze altijd beschikbare koffiesoorten, “assortiment”, je eigen koffiemerk, “private label”, en het huren van de beschikbare ruimte en faciliteiten, “hosting”, binnen onze branderij.

Assortiment

Bestellen vanuit het assortiment van Gosling Coffee betekent dat je koffie geleverd wilt krijgen die wij in onze catalogus hebben staan en die “altijd” beschikbaar is. Met “altijd” bedoelen we, mits de nieuwe oogst goed genoeg is voor continuering van beschikbaarheid. Dit kan een koffiesoort zijn uit een bepaald land en bepaalde streek, “single origin”, of zelfs van een bepaalde specifieke plantage, of coöperatie, “single estate”. Het kan uiteraard ook een door ons gemaakte melange zijn van verschillende koffiebonen.

Private label

Wij spreken van een “private label” afnemer, als deze gebruik maakt van onze skills en faciliteiten en zelf de koffiebonen, zakken, etc. aanlevert. Ook is er sprake van Private Label als een afnemer bovenstaande doet met de koffiebonen uit ons assortiment. Dit kan dan met een bestaande melange, of een eigen melange. Afnemers van deze service voeren hun eigen koffiemerk, waarbij ze gebruik maken van de werkzaamheden, kennis en ervaring van Gosling Coffee.

Hosting

Van hosting is sprake als een afnemer alle werkzaamheden zelf uitvoert, eigen koffie meebrengt en in eigen zakken verpakt en de koffiebonen op onze koffiebrander brandt en gebruik maakt van onze overige faciliteiten, zoals verpakkingsmachine, wegers, etc.

Wil je ook samenwerken met ons en onze koffiebonen proeven, neem dan contact op via contact@www.goslingcoffee.com en we bespreken samen de mogelijkheden bij een kop koffie.