INSTAGRAM

CONTACT

contact@goslingcoffee.com
BRANDERIJ Verrijn Stuartweg 24B 1112 AX Diemen

SOCIAL

Gosling Coffee

Manifest Impact Economie

Naar de impact economie

In de nieuwe reeks ‘Naar de impact economie’ van Social Enterprise NL worden vier sociaal ondernemers gevolgd die met hun ambitie en doorzettingsvermogen de wereld een stukje mooier maken. Zij zetten zich al hard in voor de impact economie, maar het is belangrijk dat de overheid hier ook stappen in gaat maken. In het Manifest Impact Economie vind je 5 speerpunten die gepresenteerd worden aan het nieuwe kabinet.

Wij vinden dat het in de koffie industrie anders moet en weten dat het anders kan. We houden de koffieketen kort én betalen koffieboeren een eerlijke prijs. Samen met andere sociale ondernemingen laten wij zien dat het anders kan. Met de slagkracht van de overheid kunnen we daadwerkelijk het verschil maken.

Als sociaal ondernemer staat Gosling Coffee achter het Manifest Impact Economie van Social Enterprise NL. Met de slagkracht van de overheid kunnen we daadwerkelijk stappen gaan zetten zodat mens en milieu weer centraal komen te staan. Om de transitie naar de impact economie kracht bij te zetten roepen wij het nieuwe kabinet op om werk te maken van het Manifest Impact Economie van Social Enterprise NL. Op naar de impact economie!

X