INSTAGRAM

CONTACT

contact@www.goslingcoffee.com
BRANDERIJ Verrijn Stuartweg 24B 1112 AX Diemen
HOOFDKANTOOR Eisingastraat 28H 1097 GV Amsterdam

SOCIAL

Image Alt

Onze koffiediensten

Gosling Coffee; meer dan koffiebranders. Wij verzorgen een breed scala van producten en diensten, naast het leveren van gebrande koffiebonen.

Opleidingen en Specialty Coffee Association-certificering

Wij verzorgen SCA-trainingen en certificeringen. Dit zijn trainingen op maat en met een officieel SCA-certificaat.

Modules Coffee Skills Program op 3 niveaus, te weten Foundation, Intermediate en Professional

Tevens verzorgen wij workshops voor thuisbarista’s en opfris trainingen voor professionele barista’s. Interesse? Neem contact met ons op contact@goslingcoffee.com.

Hardware

Steeds vaker worden wij ingeschakeld door nieuwe klanten bij het inrichten en vormgeven van hun koffiebar. Dit doen we middels adviesdiensten en het leveren van de noodzakelijke koffie hardware, zoals espressomachines, malers, schenkkannen, etc.

Gosling Coffee is officieel dealer van onder andere La Marzocco, Kees van der Westen, La Pavoni, Mazzer, Mahlkönig en diverse koffie accessoires. Hiermee kunnen we geheel op maat gemaakte oplossingen implementeren bij onze klanten.

Evenementen

Een barista op uw evenement, inclusief mobiele koffiebar? Met onze twee mobiele koffiebars en onze losse espressomachine, bieden wij ruime mogelijkheden voor elk feest, elke beurs en ieder ander evenement.

Bovendien is onze branderij een fantastische alternatieve locatie voor uw workshops, scrum sessies, of andersoortige bijeenkomst. We verzorgen graag een demonstratie koffiebranden, een kleine koffieproeverij, de catering en aanverwante zaken.

Check samen met ons de mogelijkheden en stuur je vraag aan contact@goslingcoffee.com. We bespreken dit uiteraard samen bij een kop koffie.

Koffiereizen

Sinds 2017 verzorgen we koffiereizen naar die plekken waar wij onze koffiebonen selecteren en inkopen, en waar reizigers kennis kunnen maken met de koffieboeren en hun families. We bezoeken diverse washing stations en families thuis, we hiken naar heel moeilijk bereikbare gebieden met de mooiste koffiebessen, helpen met plukken tijdens de oogst en we nemen een kijkje bij de scholen die met onze hulp zoveel mogelijk kinderen lesgeven en opleiden tot ze naar het middelbaar onderwijs kunnen.

Deze inspirerende reizen geven een inkijk in het leven van de koffieboeren en hun families, maar uiteraard ook de fantastische natuur waarin zij leven; bergen, wildlife en heerlijke zonneschijn.

Uiteraard is dit ook de uitgelezen kans om de projecten die we uitvoeren samen met de koffieboeren te bekijken, de voortgang te zien en eventueel te helpen met volgende stappen. Kortom, een reis die je elke koffieliefhebber aanraadt.

Wil je ook samenwerken met ons en onze koffiebonen proeven, neem dan contact op via trips@goslingcoffee.com en we bespreken samen de mogelijkheden bij een kop koffie.