INSTAGRAM

CONTACT

contact@www.goslingcoffee.com
BRANDERIJ Verrijn Stuartweg 24B 1112 AX Diemen
HOOFDKANTOOR Eisingastraat 28H 1097 GV Amsterdam

SOCIAL

Image Alt

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn koffie dienstverleners, met als doel het leven van de koffieboeren een beetje beter te maken. Daarom hebben wij een assortiment koffiebonen dat afkomstig is van door ons geselecteerde landen/streken/coöperaties. Op dit moment doen we dat in Tanzania, Oeganda, Colombia en Peru.

De koffiebonen worden door ons ter plekke geselecteerd, ingekocht en naar Nederland getransporteerd ten behoeve van onze klanten. Naast het betalen van een eerlijke prijs voor de koffie, zorgen wij voor educatie en advies ten behoeve van de boeren en hun families en investeren we, samen met onze relaties, in sociale projecten. Alles om te zorgen dat er op de lange termijn hoge kwaliteit koffie beschikbaar blijft en dat boeren gestimuleerd worden in het verbouwen van koffie. Zoveel als mogelijk zijn deze bonen biologisch en trachten we alles duurzaam en transparant te verwerken. Deze werkwijze tussen koffie afnemers en koffieboeren leidt tot een groter begrip van elkaar en langjarige samenwerking.

Gosling Coffee is de enige schakel tussen koffieboeren en koffiedrinkers.

Onze dienstverlening is gericht op koffiedrinkers, koffiebranders, koffiebars, kantoren en alle mogelijke andere organisaties die iets met koffie doen. Wij zijn meer dan koffiebranders en leveren daarnaast:

– adviesdiensten,

– opleidingen,

– certificeringen,

– groene bonen,

– koffiemachines en

– aanverwante artikelen.

Bovendien organiseren wij reizen naar de koffieboeren waar we mee samenwerken, zodat partijen met eigen ogen onze projecten kunnen aanschouwen en met de koffieboeren in contact kunnen komen. Alle opbrengsten van deze diensten en producten dragen bij aan meer projecten bij meer koffieboeren in meer landen.

Verder speelt ook het milieu een belangrijke rol in de koffieketen. Onze boeren produceren op duurzame wijze en biologisch (wel en niet gecertificeerd) hun koffiebessen. Daarbij komt dat wij een energiezuinige Loring Smartroast koffiebrander gebruiken en onze verpakkingen recyclebaar zijn. We leven samen op deze wereld en hebben elkaar nodig, dat komt mede terug in onze naam, Gosling, wat baby gans betekent. Ganzen kunnen niet alleen leven en hebben elkaar nodig om te overleven. Zo ook de mensen in de koffiebranche.

Alles wat hierboven staat, en nog veel meer, doen we transparant. Wat we doen is controleerbaar en inzichtelijk. Onze klanten betrekken we bij de koffieboeren, door ze kennis te laten maken met elkaar en van elkaar te laten leren door middel van bezoeken aan de boeren en hun families. Zo krijgen beide kanten van de koffieketen een gezicht en een stem. Dit levert een bijdrage aan een beter begrip voor elkaar en over de verschillende werelden waarin we leven.

Wil je ook samenwerken ons en onze koffieboeren, neem dan contact op via contact@www.goslingcoffee.com en we bespreken samen de mogelijkheden bij een kop koffie.